onsdag den 13. juli 2011

Monster/alien cupcakes

Nu hvor det danske sommervejr viser sig fra sin mest kendetegnende side så skal man jo finde på lidt at lave indendørs. Børnene og jeg så Disney's "Lille Kylling" den anden dag og jeg fik den idé at vi kunne dekorere cupcakes inspireret af den kære lille orange alien derfra

Igår bagte jeg så store vanilje cupcakes


Så lavede jeg smørcreme (1 pk smør og 1 pk flormelis, evt smag(vanilje, citronsaft osv.) og væske (mælk, vand eller lignende)så den bliver mere smørbar og delte det i tre skåle. Det blev indfarvet med pastafarver:


Cupcakes'ene blev vendt på hovedet så de nu er kegleformede, derefter smurt op med smørcreme i den ønskede farve og så gik børnene ellers i gang med sprøjteposer og græstyller.


Da jeg underviste sidst i cupcakes havde Kaffe & Thehuset lige fået disse sjove øjne hjem og de var jo som skabt til monstercupcakes og nemme at bruge når nu børnene også skal synes det er sjovt


De gik på jagt i mine skuffer med diverse drys og krymmel


De hyggede sig og blev godt klistrede og var stolte over resultaterne





Det er ikke sidste gang vi hygger med cupcakes - det er jo kun fantasien der sætter grænser

2 kommentarer:

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Skæg idé :-) De blev så fine, de monstre.

klappeklappekage sagde ...

Tak, Camilla - et eller andet skal man jo finde på for at hygge sig med børnene i det her trælse sommervejr....okay okay - de blev også lavet for min skyld =))